В Україні змінилися ціни на популярні консерви: скільки коштують у супермаркетах.


На українському ринку консервованих продуктів спостерігаються цікаві цінові тенденції. Згідно з аналізом порталу "Хвиля" на основі даних "Мінфін", ціни на зелений горошок помітно знизилися. Горошок марки Novus обсягом 410 г став дешевшим на 24%, а горошок Верес 400 г подешевшав на 3,6%. З цінами на ікру кабачкову ситуація неоднозначна. Ціна на ікру обсягом 440 г знизилася на 20,6%, але ікра обсягом 460 г подорожчала на 3,7%. Найбільше зростання ціни спостерігалося у ікри Верес 500 г - на 13,7%. Ціни на сардини натуральні 230 г трохи знизилися. Вартість шпроту Аквамарин в олії 150 г залишилася незмінною. Загалом на ринку консервів простежується тенденція до зниження цін, зокрема на зелений горошок. Але у категорії кабачкової ікри спостерігається зростання вартості. Ці зміни відображають динаміку попиту та пропозиції, а також коливання у вартості сировини і виробництва.
Також у Україні відбулося підвищення цін на ковбасу, сир та вершкове масло.
Читайте також
- У США саботують мирний план Трампа: експерт назвав винного у Пентагоні
- Україну чекає літо безжальних атак: WSJ розкрив новий план Путіна
- Відповідь за "Шахеди": ЗСУ вразили ключовий об'єкт ВПК у Підмосков'ї
- Держоператор тилу розповів про санкції проти недобросовісних постачальників
- Росія випустила 550 цілей: Зеленський розкрив деталі наймасштабнішого комбінованого удару по Україні
- Навчання "Сі Бриз 2025": які завдання для українських кораблів