Так кабачки ви ще не готували — омлет з моцарелою для перекусу.


Швидкий, ароматний та легкий перекус, який готується з доступних продуктів - це не просто омлет і не просто смажені кабачки. Ніжна моцарела додає вершковості, а кабачки дарують літню соковитість. Така страва стане улюбленою ідеєю сніданку, вечері або перекусу без зайвого клопоту.
Рецепт можна знайти на YouTube каналі "Пан Фартух - прості рецепти".
- кабачок - 1 шт.;
- яйця - 3 шт.;
- моцарела - 60 г;
- сіль і спеції - до свого смаку;
- олія - для смаження.
Спосіб приготування
Нарізати кабачок кружальцями середньої товщини. Розігріти сковороду з невеликою кількістю олії й обсмажити кабачки з обох боків до легкої золотистої скоринки.
Тим часом у глибокій мисці збити яйця з сіллю та спеціями. Коли кабачки будуть майже готові, рівномірно залити їх яєчною сумішшю.
Зменшити вогонь і готувати під кришкою кілька хвилин, поки омлет не схопиться.
Наприкінці викласти зверху кульки моцарелі, накрити кришкою ще на хвилину - і подавати одразу гарячим.
Раніше ми писали про рецепт лінивих пиріжків на картопляному пюре - тісто легке та пухке.
Також ми писали про правильне тісто для пельменів - не розварюються і не злипаються.
Ще ми розповідали про найкращий рецепт тіста для вареників - ніколи не розварюються.
Кулінарна стаття про швидкий рецепт омлету з кабачками та моцарелою, який можна з легкістю приготувати з доступних продуктів. Ідеальний варіант для сніданку, вечері або перекусу без зайвих клопотів.Читайте також
- Парфуми, що створені для осені — жіночі фаворити у 2025 році
- Допоможіть буряку пережити нестерпну спеку — що робити влітку
- Легендарні бохо-сукні з 2000-х знову в тренді
- Як пів квартири — скільки коштує дизайнерський ремонт житла
- Розкладіть пасинки томатів навколо смородини — і ви побачите диво
- Грози, спека і комфортні вихідні — прогноз погоди від Діденко